24. juni 2018
Børn hjælper på skift køkkenassistent Helle Zelasny med at ordne grøntsager. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Børn hjælper på skift køkkenassistent Helle Zelasny med at ordne grøntsager. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Småbørn til at lave øko-mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småbørn til at lave øko-mad
Lejre - 21. februar 2018 kl. 11:02
Af Rita Vestergård
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn i Børnehuset Skjoldungerne er med til at lave 100 procent økologisk mad fra bunden.

Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Børn snitter grøntsager i det sammenbyggede børnehus i Højby-Lejre.

- Vi har lavet øko-mad her i 15 år, men kom for fire år siden med Lejre Kommunes mål om mere økologi, så i dag er vores mad 100 procent økologisk og så vidt muligt fra lokale producenter, siger køkkenleder Marie Renvald.

Flere daginstitutioner er nu bygget sammen og køkkenet vokset til 47 kvadratmeter, for herfra får 170 børn hver dag. Tre dage med varm mad og to med rugbrød og pålæg - alt hjemmelavet.

Se også DAGBLADET Roskilde onsdag på papir eller e-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk