4. juli 2020
Brandfolkene lykkedes med at begrænse branden i en overtændt fløj, så der er begrænsede skader på den store hovedbygning på den nedlagte Allerslev Skole. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Brandfolkene lykkedes med at begrænse branden i en overtændt fløj, så der er begrænsede skader på den store hovedbygning på den nedlagte Allerslev Skole. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolebrand et mysterium: Brandteknikere går i gang mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebrand et mysterium: Brandteknikere går i gang mandag
Lejre - 21. oktober 2019 kl. 12:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kriminalteknikere og brandefterforskere går i gang mandag med at undersøge årsagen til den voldsomme ildebrand, der lørdag morgen raserede en fløj på den gamle Allerslev Skole.

arrow Læs også: Brand i skolefløj opstod på 1. salen

Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag. Brandvæsen og politi rykkede ud lørdag morgen til branden i den nedlagte skole, som er under renovering og udbygning til 28 lejligheder.

Den nordlige længe var så overtændt, at den ikke stod at redde, men det lykkedes brandfolk fra tre stationer at begrænse ildebranden, så der kun er skader i den nordlige del af den store tilknyttede bygning.

Et mysterium

Årsagen til branden er indtil videre et mysterium og undersøges grundigt. Derfor blev brandstedet bevogtet i løbet af weekenden, inden teknikerne gik i gang med deres undersøgelser mandag.

Politiet havde i løbet af lørdagen en medarbejder fra den forebyggende afdeling til stede i Lejre, så borgere, der måtte havde set noget mistænkeligt ved de mennesketomme bygninger, kunne afgive deres forklaring til politiet.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt fra området ved den gamle skole i løbet af natten og de tidlige morgentimer. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

arrow Kommende indflyttere er orienteret om brand
19. oktober 2019 kl. 15:19 Opdateret: kl. 18:20
arrow Borgmester: Bekymrende at brand kunne opstå
19. oktober 2019 kl. 13:19 Opdateret: kl. 12:43
arrow Brand på skole under kontrol
19. oktober 2019 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:29
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk