3. juni 2020
Måske skifter eleverne på overbygningen på Kirke Hyllinge Skole midlertidigt til andre lokaler, når skolen åbner igen. Arkivfoto
Måske skifter eleverne på overbygningen på Kirke Hyllinge Skole midlertidigt til andre lokaler, når skolen åbner igen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole: Påbud om bedre indeklima

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole: Påbud om bedre indeklima
Lejre - 28. marts 2020 kl. 08:39
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Hyllinge Skole fik i december sidste år tre såkaldte straks-påbud om at sikre sløjdlokalet. Og allerede i efteråret 2018 fik skolen et påbud om at sikre et tilfredsstillende indeklima i forhold til luftkvalitet og temperatur i seks klasselokaler.

Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag. Ikke nok med det; januar 2020 fik Kirke Hyllinge Skole af Arbejdstilsynet et påbud om at sikre tilstrækkelig tilførsel af frisk luft uden generende træk i to lokaler.

Ifølge formanden for Udvalg for Børn & Ungdom, Thomas Bisgaard (R), er det én bestemt længe på skolen, hvor overbygningen findes, der har problemer.

- Den gamle fløj skal måske fjernes helt. Et nyt klimaanlæg kan koste fem-seks millioner kroner, så inden vi tager en beslutning om at investere i en ny mekanisk udsugning, skal vi også se på, om vi kan bygge en ny længe. Men indtil videre er der forskellige måder, vi kan tackle sagen på, siger Thomas Bisgaard.

Det skal blandt andet undersøges, om eleverne fra overbygningen kan være et andet sted på skolen, siger han.

Se også DAGBLADET Roskilde lørdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk