19. oktober 2018
Hilde og Anders Hermann Jensen har drømt om at drive en kro på landet. Den 1. marts har de stor »Grand Opening«, og fra den 3. marts har de god dansk kromad på menuen.
Hilde og Anders Hermann Jensen har drømt om at drive en kro på landet. Den 1. marts har de stor »Grand Opening«, og fra den 3. marts har de god dansk kromad på menuen.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoemagerkroen kommer til live igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoemagerkroen kommer til live igen
Lejre - 11. februar 2015 kl. 08:53
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skoemagerkroen, Danmarks ældste post- og diligence-kro på Landevejen nær Kirke Saaby, kommer til live igen den 1. marts. Her holder det nye forpagterpar, kok Anders Hermann Jensen og hans kone Hilde en stor »Grand Opening« dag. Det skriver DAGBLADET roskilde onsdag.

Anders Hermann Jensen på 27 år har været i lære som kok i to år på såvel Hotel D'Angleterre som Hilton. Han har også arbejdet som ufaglært kok i Windsor England. Hilde er født i Norge, opvokset i Californien og har gjort karrierere i København som butikschef.

- Vi har længe gået og drømt om en kro på landet, et lille hyggeligt sted med gæster, det gode værtsskab og den gode service i fokus. Vi håber, at lokalområdet tager godt imod os, for vi har nemlig planer om at blive - helst de næste 50 år! siger Anders Hermann Jensen.

- Vi kan godt tænke os at drive kroen til hverdag med gode danske kroretter som wienerschnitzler og den slags. Samtidigt vil vi også gerne holde en masse store flotte selskaber, mere gourmetagtigt, hvor vi kan vise alle de ting, jeg har lært på D'Angleterre, siger Anders Hermann Jensen til DAGBLADET Roskilde onsdag.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk