4. april 2020
To af ildsjælene bag initiativet Vores Skatepark, formanden Anders Moe (til venstre) og Gordon Henriksen, der her ses på arealet ved Lejrehallen. Arkivfoto: Agnete Vistar
To af ildsjælene bag initiativet Vores Skatepark, formanden Anders Moe (til venstre) og Gordon Henriksen, der her ses på arealet ved Lejrehallen. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skatepark kan ligge to steder - der skal vælges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skatepark kan ligge to steder - der skal vælges
Lejre - 20. januar 2020 kl. 12:14
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan der skaffes midler til at dække udgifterne til at placere den kommende skatepark foran Lejrehallen, snarere end bag den?

Det opfordrer politikerne i teknik- og miljøudvalget i Lejre Kommune nu økonomiudvalget til at se på. Udvalget mødes onsdag.

Initiativgruppen bag skateparken, Vores Skatepark, hilser begge løsninger velkommen. Gruppen har været med til sammen med kommunens embedsfolk at udpege placeringen lige nordvest for den nye multihal, der er bygget i tilknytning til Lejrehallen. Men initiativgruppen har også været interesseret i en plads foran hallen:

- Faktisk er placeringen ud mod vejen et sted, vi selv har peget på. Skateparken vil ligge mere synligt der; det sted tjekker rigtigt mange bokse hos os. Men det vil koste 200.000 kroner at retablere cykelparkeringen et andet sted, og det er i hvert fald ikke med i vores budget, siger formanden for Vores Skatepark, Anders Moe til DAGBLADET Roskilde.

- Men vi er også glade for en placering bag hallen; den vil også fungere for os. Begge steder er gode placeringer. Vi vil helt sikkert hilse begge beslutninger velkommen. Vi mangler lige det sidste af pengene til skateparken - vi venter i spænding, tilføjer Anders Moe.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk