20. april 2019
Velkommen til Skoemagerkroen, der genåbner i aften! Restauratør Poul Bøje Nielsen og hans hold af medarbejdere står parat til 100 gæster. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Velkommen til Skoemagerkroen, der genåbner i aften! Restauratør Poul Bøje Nielsen og hans hold af medarbejdere står parat til 100 gæster. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste hånd på værket - nu genåbner kroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste hånd på værket - nu genåbner kroen
Opdateret 01. august 2018 kl. 11:51
Lejre - 01. august 2018 kl. 11:29
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag aften klokken 18 genåbner den legendariske Skoemagerkroen. Det sker med fuldt hus - 100 gæster, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

arrow Læs også: Enorm interesse for kroåbning

Kroen, der ligger på Landevejen nær Kirke Sonnerup, har gennemgået den helt store - og meget dyre renovering. De de nye ejere og et team af håndværkere har vækket de gamle bygninger til nyt liv. Poul Bøje Nielsen, der tidligere stod i spidsen for Elmely Kro, driver Skoemagerkroen, der både har catering, a-la-carte, selskaber og mulighed for overnatning.

DAGBLADET Roskilde har besøgt kroen og blev vist rundt af restauratør Poul Bøje Nielsen, og både fotograf og journalist var rent ud sagt fulde af beundring for den mageløse forvandling, som Danmarks ældste kongeligt privilegerede post- og diligencekro har gennemgået.

Kroen, der rummer dele, der stammer helt tilbage fra 1521, har fået nyt liv. Det er sket på en gennemtænkt måde, som afstemmer kroens historiske arv med moderne krav til et madsted og overnatningssted med høj kvalitet.

Håndværkerne havde travlt, men det var hele vejen igennem med slutarbejder - den sidste hånd, der skulle lægges på værket. Og de har givet hinanden håndslag på, at alt står klappet og klart onsdag aften.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk