21. januar 2019
Området i midten, hvor landbrugslængerne skal rives ned, mens stuehuset får lov at stå. Seks rækkehuse i én etage skal bygges efter planen. Lejre Kommunes materiale
Området i midten, hvor landbrugslængerne skal rives ned, mens stuehuset får lov at stå. Seks rækkehuse i én etage skal bygges efter planen. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks rækkehuse planlægges tæt på skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks rækkehuse planlægges tæt på skoven
Lejre - 09. december 2017 kl. 08:45
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks rækkehuse, der bliver opført som seniorboliger i ét plan med hver sin lille have, er i støbeskeen på den attraktive adresse Skovvej 15 i Hvalsø. Et godt og fredeligt sted, med grønt mod øst og på vejen ud mod storskoven, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Ideen går ud på at rive dele af landbrugsejendommen på Skovvej 15 ned og bygge seks rækkehuse i stedet. Skovvej 15 har gennem mange år tjent som beboelsesejendom for landbrugsejendommene på Skovvej 28 og 15. Arealet er her på 3,8 hektar og er pt. forpagtet, og selve ejendommen har været udlejet indtil nu.

Ønsket går ud på at få lavet en lokalplan, og politikerne i teknik- og miljøudvalget har studeret projektet. Men allerførst skal der - i henhold til Lejre Kommunes nye praksis - holdes et borgermøde om projektet. Det kommer til at ske torsdag den 25. januar klokken 20 i Hvalsø, hvis der kan skaffes plads i multisalen i Hvalsøhallerne.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk