4. august 2021
Fire ambulancer, politi og brandvæsen ankom til uheldet, der har skabt kilometer lang kø i vestgående retning på Holbækmotorvejen. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Fire ambulancer, politi og brandvæsen ankom til uheldet, der har skabt kilometer lang kø i vestgående retning på Holbækmotorvejen. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks biler i voldsomt uheld på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks biler i voldsomt uheld på motorvejen
Lejre - 19. november 2020 kl. 11:04
Af Agnete Vistar

Et voldsomt uheld, som involverede seks biler, er sket på Holbækmotorvejen klokken 10 torsdag i vestgående retning, få hundrede meter efter afkørslen mod Kirke Sonnerup.

arrow Læs også: Kæmpe sammenstød på motorvejen: Her er årsagen

Fire ambulancer, politi og brandfolk fra Vestsjællands Brandvæsen station Kirke Hyllinge mødte frem. Der var først melding om en fastklemt person, men alle var kommet ud af bilerne, da brandvæsenet ankom.

Flere personer fra bilerne var i ambulancerne, da brandfolkene kom til stede, og der er endnu ikke oplysninger om tilstanden hos førere og passagerer.

Motorvejen blev afspærret i vestgående retning i begge spor. Bilerne er bulede, og nogle var ikke i stand til at køre derfra. Ved 11-tiden var flere biler i færd med at blive læsset.

Og en meget lang kø har dannet sig i vestgående retning.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk