9. december 2019
Forfatter og haveekspert Mette Østergaard glæder sig hver morgen over den store artsrigdom i haven, der ligger nord for Kornerup. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Forfatter og haveekspert Mette Østergaard glæder sig hver morgen over den store artsrigdom i haven, der ligger nord for Kornerup. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se haveekspertens egen bid af paradis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se haveekspertens egen bid af paradis
Lejre - 10. august 2019 kl. 12:03
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan ser haven egentlig ud hos én af landets mest kendte haveeksperter?

Mette Østergaard er landskabsarkitekt og lavede i en årrække haveprogrammer for DR. Hun har skrevet en række havebøger og været havekonsulent i Haveselskabet. Og der er ikke noget svar på, hvordan hendes have, der ligger nord for Kornerup, ser ud. Bortset fra at den ligner en bid af paradis.

Svaret er nemlig, at haven changerer hos Mette Østergaard, den veksler fra måned til måned. Og året efter har hun en ny paradisisk eksplosion af skønhed at glæde sig over og vise frem. Ligesom haven havde et andet udtryk for et år siden.

Haveeksperten og forfatteren Mette Østergaards store have nord for Kornerup er levende og ændrer sig fra måned til måned, fra år til år. Der er, som Mette Østergaard siger, et skuespil i gang.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk