15. januar 2021
Successen fortsætter i Kirke Hyllinge, hvor årets fodboldskole igen er udsolgt - selvom der var plads til et helt hold mere.  Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Successen fortsætter i Kirke Hyllinge, hvor årets fodboldskole igen er udsolgt - selvom der var plads til et helt hold mere. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se de mange billeder: Succesen fortsætter for fodbolskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se de mange billeder: Succesen fortsætter for fodbolskolen
Lejre - 08. juli 2020 kl. 19:11
Af Daniel Sennek

- Kom så piger! Stærkt, Fie. Godt taget derinde! Sådan lyder nogle af tilråbene fra en af trænerne på fodboldbanerne i Kirke Hyllinge tirsdag eftermiddag. Vi er på fodboldbanerne, hvor Kirke Hyllinge IF for blot andet år i træk og tredje gang i klubbens historie afholder en fodboldskole.

- Vi var 50 sidste år, og vi er 65 spillere i år. Det er udsolgt, så vi har mærket stor opbakning og efterspørgsel med venteliste. Vi har sat et maksimum der, fordi vi synes det giver mening med faciliteterne. Det går den rigtige vej, og vi er så taknemmelig for, at børnene gider fodboldskolen, siger Henrik Clemensen, der er træneransvarlig på fodboldskolen.

Igen i år er det en komplet udsolgt fodboldskole, selvom der er tilføjet et hold mere end sidste år.

- Vi var også med sidste år, men der var ikke så mange piger. Det er super fedt at være med til fodboldskolen - og selvfølgelig endnu bedre, når der er flere piger, som i år. Vi elsker begge at spille fodbold, så det er bare perfekt at komme herned og spille, lyder det fra Fie og Liva på 10 år.

Generelt er der opgraderet på pigesiden i forhold til sidste år, hvor der nu er 15-16 piger. Det er ikke en DBU-fodboldskole, der i år er i Kirke Hyllinge, men en DGI-fodboldskole. Det er et valg, som klubben har taget af flere årsager.

- Efter de erfaringer vi gjorde sidste år, så synes jeg, at vi står endnu skarpere fra start i år. Især med den hjælp, der er at hente fra DGI. Trænerne har været på seminar inden starten og instruktionerne til øvelserne er mere udførlige. Samtidig rammer de bredere til en større aldersgruppe, fortæller Henrik Clemensen.

Fodboldskolen i Kirke Hyllinge viser sig endnu engang at være blevet en succes - endda større end sidste år. Det kan man ifølge folkene bag takke den store opbakning for. Hvad enten det er frivillige trænere eller Rema 1000, der bakker stærkt op om de unge spirende fodboldspillere.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk