20. september 2020
Mellem 3.000 og 3.500 mennesker havde trodset det triste vejr og kunne nyde den gode musik. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mellem 3.000 og 3.500 mennesker havde trodset det triste vejr og kunne nyde den gode musik. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Tina Dickow strålede trods regnen på Ledreborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Tina Dickow strålede trods regnen på Ledreborg
Lejre - 19. august 2019 kl. 09:46
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i historien var det ikke Danmarks Radio, der stod bag slotskoncerten på Ledreborg i Lejre.En gammel tradition i nye rammer, der også viste sig på antallet af publikummer. En del trodsede alligevel regnen og dansede til Tina Dickow.

Musikken bragede ud over den fantastiske slotshave - ligesom den har gjort de foregående 25 år. Forskellen er, at det ikke længere er DR, der arrangerer koncerten, som derfor havde en del forandringer i forhold til traditionen. Den aarhusianske virksomhed Come2Live stod bag årets slotskoncert, der ikke ligefrem var ramt af sommervejret.

Danmarks Underholdningsorkester startede showet, først emd Caroline Henderson som solist, dernæst popsensationen NOAH. Dernæst gav Tina Dickow et brag af en koncert, der virkelig fik gang i publikum, inden Mads Langer rundede det hele af.

Slotskoncerten på Ledreborg var noget anderledes i år, da det ikke er DR, der arrangerer den. Det kunne ses på den ikke fyldte slotspark, der var at finde på Ledreborg lørdag. Sidste års omkring 9000 gæster var reduceret til et sted mellem 3000 og 3500. Og det var heller ikke alle gæster, der var ovenud tilfredse med arrangementet.

- Der mangler den helt særlige stemning, der har været under de foregående slotskoncerter, synes jeg. Det er ikke det samme, og selvom musikken er god, så er der alt for lange pauser mellem de forskellige optrædende. Og så synes jeg, det er ærgerligt, at der ikke må medbringes mad, siger Inger Christensen, der i mange år har gæstet Ledreborg til slotskoncert.

Men det var langtfra alle, der havde det ligeså. Familien Forsbøl er for første gang taget til Ledreborg - og bliver der flere koncerter, så har det ikke været den sidste.

- Vi havde hørt om det før, og så har vi været på Ledreborg i anden anledning. Så havde vi lyst til at prøve det - og det er vi virkelig glade for, fortæller Bente Forsbøl, der kommer fra Gershøj.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk