18. oktober 2019
Der var masser af godt humør blandt de 133 glade fodboldspillere i alle aldre på banerne hos Hvalsø IF. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Der var masser af godt humør blandt de 133 glade fodboldspillere i alle aldre på banerne hos Hvalsø IF. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fodboldskolen fik landsholdsbesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fodboldskolen fik landsholdsbesøg
Lejre - 12. juli 2019 kl. 15:01
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Oh yeah! Jeg har lige scoret på en landsholdsspiller, udbryder en af de unge fodboldspillere, der giver den gas på fodboldbanerne hos Hvalsø IF. 133 unge og entusiastiske spillere er på DBU fodboldskole i denne uge, hvor fodbold og fællesskab er i højsædet.

Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Det højeste antal, der nogensinde har været i Hvalsø til fodboldskolen, er 176, men da konkurrencen er i højsædet i denne uge med masser af fodboldskoler rundt omkring i landet - og en ny fodboldskole i Kirke Hyllinge i samme uge, så er man godt tilfreds i Hvalsø IF.

- Størrelsesmæssigt passer det faktisk rigtig godt, da 176 er lidt for mange. Vi plejer jo at have dem, der spiller i Kirke Hyllinge, men de har selv 48 i denne uge og vi har 133, så jeg synes faktisk det er positivt, at begge klubber kan præstere i samme uge, siger Jens Folman, der er skoleleder på fodboldskolen i Hvalsø.

Fodboldskolen handler om fællesskabet og det sociale - og det er tydeligt for enhver. Og en af de tykkeste streger under det faktum er, at fodboldskolen torsdag endda har besøg af landsholdsspillere.

Det er den 17-årige Andreas Bredahl, der til daglig spiller for FC Nordsjællands U17 hold og er anfører på det danske U17 landshold. Med sig har han endnu en Andreas, nemlig Andreas Gülstorff Pedersen, der også spiller både i FC Nordsjælland og på landsholdet.

Andreas Bredahl startede sin kometkarriere i netop Hvalsø IF - og nu er han tilbage på banernen, hvor det hele begyndte.

- Jeg er Hvalsø-dreng 100 procent igennem. Det er fantastisk at være tilbage, og være med til at give noget tilbage til klubben, som jeg skylder alt. Jeg har jo selv været samme sted, som de unge spillere er lige her - selv været på samme fodboldskole og aldrig troet, at jeg kunne komme så langt, som jeg allerede er nu, fortæller Andreas Bredahl, der i sidste sæson scorede 18 mål i 22 kampe for FC Nordsjællands U17 hold, selvom han spiller med dem, der er ét år ældre.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk