2. december 2020
Spejderhytten ved Særløse Overdrev kunne ikke reddes og udbrændte. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Spejderhytten ved Særløse Overdrev kunne ikke reddes og udbrændte. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billeder: Voldsom brand hærgede i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billeder: Voldsom brand hærgede i skoven
Lejre - 14. september 2019 kl. 20:11
Af Daniel Sennek

En stor brand brød natten til lørdag ud i en 280 kvadratmeter stor spejderhytte ved Særløse Overdrev. Spejderhytten nedbrændte trods ihærdig indsats fra brandfolkene.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Klokken var 04.44, da Vestsjællands Brandvæsens modtog et alarmopkald via politiets 112-alarmcentral. Helt konkret kunne en borger på lang afstand se »rød ild« og »røg«. Da indsatslederen kom frem kunne han ganske rigtigt konstatere, at der dybt inde i skoven ved Særløse Overdrev var ild i en større spejderhytte. Spejderhytten var overtændt.

Klokken 05.14 blev der derfor slået alarm til Station Hvalsø. Ved brandvæsenets ankomst blev der omgående iværksat en slukning, men allerede på dette tidspunkt stod det dog klart, at spejderhytten ikke ville kunne reddes, da spejderhytten formentligt på dette tidspunkt havde brændt i en time eller mere.

Efter cirka fem og en halv time på skadestedet kunne brandvæsenet returnere, hvorefter der forestod en større rengøring og reetablering af brandkøretøjerne. Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk