23. maj 2019
Her ses den hvide Hyundai efter det voldsomme sammenstød på Vintappervej ved Kirke Hyllinge. Bilisten fik flere knoglebrud. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Her ses den hvide Hyundai efter det voldsomme sammenstød på Vintappervej ved Kirke Hyllinge. Bilisten fik flere knoglebrud. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sammenstød: Bil kørte frontalt ind i siden på lastvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammenstød: Bil kørte frontalt ind i siden på lastvogn
Lejre - 24. oktober 2018 kl. 20:38
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nu kommet mere frem om det voldsomme sammenstød mellem en bil og en lastbil på Vintappervej i Kirke Hyllinge ved 15.25-tiden onsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Bilisten mistede herredømmet

Bilisten i en lille hvid Hyundai ramte åbenbart frontalt ind i siden på den store lastbil. Så kraftigt var sammenstødet, at fronthjælmen på bilen sad fast på larvefoden af en gravko, som stod på ladet af lastbilen.

Den mandlige bilist blev fastklemt og fik flere knoglebrud. Ifølge vagthavende hos Midt og Vestsjællands Politi brækkede han benet.

Brandfolkene fra Vestsjællands Brandvæsen station Kirke Hyllinge fik klippet bilisten fri. En lægehelikopter ankom til ulykkesstedet, men bilisten blev kørt med ambulance til Holbæk Sygehus.

Vintappervej var spærret helt i nogle timer, mens bilinspektøren undersøgte skadestedet. Hvorfor sammenstødet skete er endnu ikke klarlagt offentligt.

arrow Bilist brækker ben i uheld
24. oktober 2018 kl. 18:07 Opdateret: kl. 18:07

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk