16. januar 2021
Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sagen om kvinden i den røde Porsche: Vidne troede, pigen var død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagen om kvinden i den røde Porsche: Vidne troede, pigen var død
Lejre - 06. november 2019 kl. 12:39
Af Christina Ledertoug

Selvom den anklagede 27-årige kvinde fra Frederikssund ikke mødte i Retten i Roskilde, hvor hun står tiltalt for at have påkørt en 12-årig pige og herefter flygtet fra uheldet uden at yde hjælp, fortsætter retssagen.

Først blev offeret, den dengang 12-årige pige afhørt. Hun forklarer, at hun var på vej hjem fra skole, og da hun vil krydse vejen, bliver hun ramt af den røde Porsche.

Hun forklarer, at hun kigger sig til venstre men husker ikke, om hun får kigget til højre. Det næste hun huske er, at hun ligger i vejkanten. Hun går stadig til genoptræning med benet, som brækkede to steder, og har gjort det i en måned, forklarer hun.

Udover den forurettede pige er også fire vidner til uheldet blevet afhørt, og her er både anklager og forsvarer interesseret i, om vidnerne kan beskrive, hvilken fart, de mener, at den røde Porsche har kørt med.

Vidnerne forklarer alle, at de opfatter den fart, som den røde Porsche kører med, som værende meget hurtig. Den er i hvert fald højere end de tilladte, som er 60 km/t. Et af vidnerne mener, at bilen kan have kørt med 80 km/t kort inden sammenstødet.

Et mandligt vidne, som ser pigen blive ramt af bilen beskriver det som meget voldsomt. Pigen flyver omkring to meter op i luften ved sammenstødet, og han tror til at begynde med, at pigen er død.

Da han kommer hen til hende for at hjælpe hende, kan dog se, at hun er i live.

arrow Læs også: »Porsche-kvinden« fængslet
Vidne overhalet med meget høj fart få kilometer inden sammenstødet

Et kvindeligt vidne forklarer også, at hun 1,5 kilometer inden selve uheldet bliver overhalet af en rød bil som minder om en Porsche samt en sort bil, der kører tæt på hinanden.

Vidnet kører selv cirka 80 km/t, og hun vurderer, at de to overhalende biler kører med cirka 140 km/t.

De forsvinder herefter ud af hendes synsfelt, men da hun kommer op på toppen af en bakke, ser hun bilerne igen. Kort tid efter ser hun en krop, der flyver om i luften og er blevet ramt af Porschen.

Det er dog ikke vidnets oplevelse, at bilerne har kørt lige så hurtigt ved sammenstødet, som da hun selv blev overhalet af dem.

Det kvindelige vidne går ud af sin bil og ser, at en mand er steget ud af den sorte bil, og han holder om en kvinde, som hun formoder er føreren at Porschen.

Kvinden forklarer, at hun holder fokus på veninder, som har været til stedet ved sammenstødet.

Et mandligt vidne forklarer, at han også er blevet overhalet af de to biler, og han beskriver overhalingen som værende sket med mere end 100 km/t.

Kvinden bærer på noget i armene

Samtlige vidner forklarer, at det ser ud til, at den kvinde, som stiger ud af Porschen, bærer på noget i sine arme. Ingen kan dog med sikkerhed sige, hvad det er, men et af vidnerne beskriver det som noget, der minde om en Chihuahua.

Ifølge vidnerne er deres fokus på den ramte pige samt hendes veninder, som hun havde gået sammen med. Derfor lægger de ikke så meget mærke til den 27-årige kvinde.

Vidnerne forklarer dog, at de ser hende blive trøstet af en mand, som er kommet kørende i den sorte bil, der beskrives som en Volkswagen Golf. Kvinden virker chokeret.

Uden at nogen af vidnerne lægger mærke til det, kører kvinden og manden væk i den sorte bil uden at have givet sig til kende.

arrow Kvinden i den røde Porsche dømt
07. november 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 13:05
arrow Kvinden i den røde Porsche forsvundet
07. november 2019 kl. 09:58 Opdateret: kl. 09:58
arrow Kvinden i den røde Porsche mødte ikke i retten
06. november 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 10:45
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk