24. november 2017
Grethe Saabye (K) er nu også formand for et udvalg, der skal rådgive i sager om ansøgninger til Landdistriktspuljen. Arkivfoto: Kim Rasmussen
Grethe Saabye (K) er nu også formand for et udvalg, der skal rådgive i sager om ansøgninger til Landdistriktspuljen. Arkivfoto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saabye formand for udvalg for Landistriktspuljen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saabye formand for udvalg for Landistriktspuljen
Lejre - 18. maj 2017 kl. 09:31
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhvervsministeren har nedsat et rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen, der skal bedømme ansøgninger til Landdistriktspuljen. Udvalget får fire medlemmer med Grethe Saabye (K) fra Kirke Saaby som formand.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har udpeget Grethe Saabye som formand for udvalget. Grethe Saabye er medlem af kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune og har stor viden om landdistriktsudvikling både i forhold til erhverv og turisme i kraft af sin rolle som formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Lejre.

Udvalget skal fremover vurdere ansøgninger om tilskud til Landdistriktspuljen på baggrund af de tildelingskriterier, der fremgår af de gældende ansøgningsvejledninger og vil blive sekretariatsbetjent af Erhvervsstyrelsen. Allerede nu skal udvalget være med til bedømmelsen af de indkomne ansøgninger.

- Det er en spændende opgave at skulle være med til at udvælge de rigtige projekter, så vi understøtter arbejdet med at skabe vækst og udvikling i hele Danmark. Jeg er optaget af at skabe lokal udvikling, og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet sammen med de øvrige medlemmer af udvalget, siger Grethe Saabye.

Udvalgets øvrige medlemmer er Marie Louise Friderichsen, turistchef for Turistrådet Lolland; Finn Jorsal formand for foreningen Friends of Cold Hawaii Thisted; Jan Bendix, rådgiver i Jan Bendix a/s, BusinessPark Struer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk