27. maj 2020
De fem buslinjer, der har været i søgelyset til en lukning, klarer frisag. Det er faktisk kun telebussen, det går ud over. Arkivfoto
De fem buslinjer, der har været i søgelyset til en lukning, klarer frisag. Det er faktisk kun telebussen, det går ud over. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der spares på telebussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der spares på telebussen
Lejre - 06. november 2019 kl. 12:06
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Drift af telebussen i Lejre indskrænkes i tidsrummet fra kl. 17-24, mens der bliver enkelte ekstra afgange til Sagnlandet. Og ingen buslinjer lukkes ned, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

En enig kommunalbestyrelse har besluttet at spare ca. 1,2 mio. kroner på busdriften i 2020 og 1,7 mio. i 2021. Bestillingen på busdrift er nu sendt til Movia.

Det er enkelte steder, det går ud over, og der bliver også en enkelt udvidelse af driften - Linje 233 skal køre to juleweekender til Sagnlandet. Og ca. 650.000 kroner findes på anden vis i budgetprocessen.

Køreplanen for Linje 207 tilpasses og forbedres i forhold til togtiderne på Lejre Station, så der ikke - som i dag - er 15-20 minutters ventetid. Det kommer ikke til at koste mere eller betyde en besparelse.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk