13. august 2020
Såvel spidskandidat Mikael Ralf Larsen (tv.) som formand for SF Lejre, Christian Plank bliver udvalgsformænd i den nye kommunalbestyrelse i Lejre. Foto: Agnete Vistar
Såvel spidskandidat Mikael Ralf Larsen (tv.) som formand for SF Lejre, Christian Plank bliver udvalgsformænd i den nye kommunalbestyrelse i Lejre. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF får tre store formandsposter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF får tre store formandsposter
Lejre - 23. november 2017 kl. 11:09
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med formandsposter i tre fagudvalg opnår SF stor indflydelse i den nye kommunalbestyrelse og får dermed det maksimale ud af deres fem mandater. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

SF er kommet rigtigt godt ud af kommunalvalget. Trods en monumental tilbagegang på 17,4 procent har partiet fortsat 17,5 procent af stemmerne og fem medlemmer i den nye kommunalbestyrelse.

Spidskandidaten Mikael Ralf Larsen bliver formand for social, sundheds og ældreudvalget; en post, som han overtager fra Leif Nielsen (S). Christian Plank fortsætter som formand for job- og arbejdsmarkedsudvalget, mens Claus Jørgensen ligeledes fortsætter som formand for kultur- og fritidsudvalget.

- Ja, vi blev halveret stemmemæssigt ved kommunalvalget, men Mikael har klaret sig rigtigt godt. Jeg synes, det var et godt valg. Vi sidder med fem mandater; det femte er ret yderligt...Vi er lykkedes godt med vores målsætning. Inderst inde havde vi jo frygtet, at det kunne være gået meget værre. Men vi har været gode til at fortælle om de ting, der er foregået og som SF har båret, forklarer Christian Plank.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk