28. februar 2021
Formand for Socialdemokratiet i Lejre, Connie B. Jensen i gang med sin formandsberetning. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Formand for Socialdemokratiet i Lejre, Connie B. Jensen i gang med sin formandsberetning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S på vej med 13 kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S på vej med 13 kandidater
Lejre - 14. marts 2017 kl. 10:10
Af Agnete Vistar

Socialdemokratiet i Lejre har på en nylig generalforsamling fået præsenteret et hold på 13 kandidater til det kommende kommunalvalg i november. Det skete i kantinen på Allerslev Rådhus, hvor en gruppe af partiforeningens medlemmer var mødt frem for at se kandidaterne an, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Generalforsamlingen bakkede fuldt op om borgmester Carsten Rasmussen som spidskandidat til det kommende kommunalbestyrelsesvalg. Gruppen af øvrige kandidater tæller såvel en række nye som kendte ansigter:

Connie B. Jensen (vælgerforeningens formand), Rikke Zwisler Grøndal, Poul Christensen, Michael Svane Jørgensen, Bente Blumensaat, Kristian Møllenborg, Burak Bulucan, Torsten Hansen, Børge Stokholm og Salim Ghadban, samt de nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen, Martin Stokholm og Leif Nielsen.

Partiet holder så en ekstraordinær generalforsamling den 20. april for at godkende urafstemning om de opstillede kandidater til kommunalbestyrelsen. Placeringen på listen bliver sendt til urafstemning hos medlemmerne de kommende dage.

En af Socialdemokratiet i Lejres store personligheder gennem mange årtier, tidligere medlem af kommunalbestyrelsen Hans Olsen, Osted, har trukket sig fra partiets bestyrelse. Det skyldes, at han og hustruen Anne fraflytter kommunen og flytter til Roskilde.

Hans Olsen har lagt 36 aktive år i Lejre kommunalbestyrelse for Socialdemokratiet. Efterfølgende som næstformand i partiforeningen. Gennem de mange år har han sat mange fingeraftryk på kommunen udvikling, først i gl. Lejres kommunalbestyrelse og siden i den fusionerede Lejre Kommune.

Se mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk