28. februar 2021
Formand for Socialdemokratiet i Lejre, Connie B. Jensen: - Aldrig før har forskellene mellem den linje, vi ønsker, og oppositionens linje været så tydelig som i valgkampen. Arkivfoto: Jens Wollesen
Formand for Socialdemokratiet i Lejre, Connie B. Jensen: - Aldrig før har forskellene mellem den linje, vi ønsker, og oppositionens linje været så tydelig som i valgkampen. Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: Partiforskelle blev tydelige i valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: Partiforskelle blev tydelige i valgkamp
Lejre - 23. november 2017 kl. 12:31
Af Agnete Vistar

- Det er under valgkampen blevet så tydeligt, hvad vi vil og oppositionen ikke vil. Det har aldrig været så tydeligt før. Det handler om de almene boliger - nu er der gået hul på bylden. Det har jeg ønsket siden 1990; ja det var årsagen til, at jeg gik ind i politik, for der var ingen almene boliger i Lejre.

Det siger formanden for Socialdemokratiet i Lejre, Connie B. Jensen til DAGBLADET Roskilde torsdag. Connie B. Jensen blev valgt ind på sjette socialdemokratiske mandat under kommunalvalget, og den garvede formand har stor erfaring, med 24 år i vekslende kommunalbestyrelser i Lejre.

- Det bliver en kæmpe fornøjelse at komme ind igen og præge den udvikling, vi ønsker, og vi har oven i købet borgmesterposten. Det har været op ad bakke med Venstre gennem årene, for de har ikke villet den udvikling med flere almene boliger, og det vil de stadig ikke. Også den grønne dagsorden blev tydelig i valgkampen. Venstre vil have, det skal være frivilligt med økologisk mad i daginstitutionerne. Men selvfølgelig skal vores børn have god sund økologisk mad i daginstitutionerne, siger hun.

Det hang på vippen onsdag under fintællingen, hvem af de to socialdemokratiske kandidater - Connie B. Jensen og Bente Blumensaat - der ville få stemmer nok i går. Med 105 personlige stemmer kom Connie B. Jensen ind. Bente Blumensaat fik 104 personlige stemmer.

Fintællingen ændrer ikke på valget i Lejre, hverken mandatmæssigt eller mht. de kandidater, der kom ind efter første tælling.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk