18. oktober 2018
Camille Adelsted Mikkelsen foran disken med øl fra Herslev Bryghus og Hornbeer. Foto: Rita Vestergård
gallery icon

Se billedserie

Camille Adelsted Mikkelsen foran disken med øl fra Herslev Bryghus og Hornbeer. Foto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant udvides på Gershøj Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant udvides på Gershøj Kro
Lejre - 15. december 2017 kl. 17:15
Af Rita Vestergård
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går så godt på Gershøj Kro & Strandhotel, at restauranten får plads til flere gæster i 2018.

Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

- Vi udvider restauranten ved at vælte en væg til den tidligere lejlighed. For restauranten går godt, og de fleste gæster ønsker udsigt til fjorden, fortæller forpagter Camille Adelsted Mikkelsen. Derfor er kroen lukket 1.-16. januar 2018.

Den nye køkkenchef Carl-Johan Larsen og smørrebrødsjomfru Sanne Petersen får ros for maden, der har givet nye selskaber i det nye år.

Kroen genåbnede i august efter lyn-renovering af frivillige og nye lokale ejere.

Se DAGBLADET Roskilde fredag på papir og e-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk