9. juli 2020
Der var stuvende fyldt i Gevninge Beboerhus mandag aften, hvor der var borgermøde i høringsperioden for den kommende Rema 1000 i Gevninge. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Der var stuvende fyldt i Gevninge Beboerhus mandag aften, hvor der var borgermøde i høringsperioden for den kommende Rema 1000 i Gevninge. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rema i startboksen: Lysende skilt og lygter til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rema i startboksen: Lysende skilt og lygter til debat
Lejre - 12. november 2019 kl. 11:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgermødet mandag aften i Gevninge Beboerhus om byens kommende Rema 1000 fik ikke mindst debat om konkurrencen med Brugsen og »lysshowet« hos den nye butik på banen.

Peter Bahnson og hans familie er godt nok uheldige. Deres hus på Skovager kommer til at ligge lige ud for ind- og udkørslen for biler ved den nye Rema 1000-butik, der om knap et år står klar på hjørnet af Gevninge Vestvej og Lindenborgvej.

- For nogle år siden var vi så heldige at få trafikreguleret kryds på Vestvejen-Lindenborgvej, så vi har gratis julelys året rundt, hver eneste dag! Og nu drømmer jeg om det blå-røde, lysende Rema-skilt og de biler, der kører ud og ind til Rema med lygter mod vores hus. Det er godt nok en ærgerlig situation, sagde han.

Lars Thisted fra Rema svarede, at Rema-skiltet lyser en time efter lukketid, dvs. til kl. 22. Og hvis Bahnson-familien oplever gener, er Rema villige til at tage en snak om hegnet ind mod deres ejendom.

Aftenens debat kom også til at handle om den konkurrence, der truer byens Dagli'Brugs, og Borrevejle-Spar på Hornsherredvej.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk