9. marts 2021
Det radikale hold til kommunalvalget 2017 i Lejre Kommune. Fra venstre til højre er det Anja Roland, Ole Bjørn Hansen, Thomas Bisgaard, Jannik Koldborg og Asta Rasmussen. Privatfoto
Det radikale hold til kommunalvalget 2017 i Lejre Kommune. Fra venstre til højre er det Anja Roland, Ole Bjørn Hansen, Thomas Bisgaard, Jannik Koldborg og Asta Rasmussen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikale opstiller fem til Lejre-valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikale opstiller fem til Lejre-valg
Lejre - 28. august 2017 kl. 12:05
Af Agnete Vistar

De Radikales spidskandidat til kommunalvalget i Lejre bliver Thomas Bisgaard fra Osted, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Lejre Radikale Venstre har i den sidste kommunalvalgs-periode haft én repræsentant i Lejres kommunalbestyrelse. Det ser partiet frem til vil fortsætte efter valget til november, og de Radikale har de bedste forhåbninger til at blive repræsenteret med endnu et medlem.

Den radikale liste består af fem personer, der både har en bred aldersmæssig sammensætning, og som også kommer fra forskellige områder i kommunen. På listen er spidskandidat Thomas Bisgaard fra Osted, Asta Rasmussen fra Ejby, Ole Bjørn Hansen fra Højby, Jannik Koldborg fra Allerslev og Anja Roland fra Gevninge.

Samtidig med kommunalvalget er der også regionrådsvalg. Asta Rasmussen er opstillet på den radikale liste til regionsrådet. I den kommende kommunalbestyrelse vil partiet arbejde for at fastholde og udvikle kommunens grønne og økologiske profil.

»Vi vil fortsat have fokus på at dagtilbud, folkeskoler, SFO'er, samt fritidstilbud styrkes og udvikles som de læringsmiljøer, de er. Vi vil arbejde med at »Vores sted« og kernevelfærden fortsat er i fokus, og vi vil være meget opmærksomme på, at borgerne er en del af dette«, hedder det i en nys udsendt pressemeddelelse.

»Vi har et rigt og meget varieret kulturliv, som er et kæmpe aktiv for alle i Lejre Kommune. Det skal styrkes og indtænkes i vores læringsmiljøer, i Vores Sted og i vores arbejde med kernevelfærden. Vi vil også have fokus på at den kollektive trafik styrkes til gavn for alle«, lyder det.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk