24. maj 2019
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Råb om hjælp førte til massiv udrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Råb om hjælp førte til massiv udrykning
Lejre - 17. oktober 2018 kl. 11:07
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere politibiler og en ambulance kørte med udrykning til en adresse i Biltris tirsdag ved 12-tiden. Årsagen var en lettere diffus melding over Alarm 112 om, at nogen råbte om hjælp.

Opkaldet kom fra en mobiltelefon, der pludselig blev afbrudt, og som var registreret til en konkret adresse i Biltris. Hverken alarmcentralen eller politiet kunne ved kontrolopkald få forbindelse med personen, der måtte være i nød.

Så det gik af sted mod adressen i Biltris, hvor en dør stod åben. Politiet fandt også et afskudt patronhylster. Det virkede noget alarmerende, og da én af beboerne på adressen var registreret med tilladelse til jagtvåben, tog politiet sine forholdsregler, før de henvendte sig på stedet.

Men, men...det viste sig snart, at der slet ikke var fare på færde. Politiet fandt frem til en 56-årig kvindelig beboer, som var på arbejde og ikke kendte noget til opkaldet. Ved nærmere eftertanke oplyste hun, at én af hendes mobiltelefoner var udlånt til hendes 84-årige mor på et plejehjem i Nordsjælland.

Og derfra var opkaldet kommet. På plejehjemmet kunne personalet oplyse, at den 84-årige havde det godt, og at hun var i besiddelse af den mobiltelefon, hvorfra nødopkaldet var foretaget. Hun er nu frataget mobiltelefonen efter en aftale med familien, og politiet kunne køre hjem.

I huset på adressen i Biltris var i øvrigt kun en intetanende søn hjemme. Ingen sigtes for noget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk