14. oktober 2019
Der var stopfyldt til sidste stol onsdag morgen på Café Noova i Hvalsø, hvor Lejre Erhvervsforum holdt nytårskur. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Der var stopfyldt til sidste stol onsdag morgen på Café Noova i Hvalsø, hvor Lejre Erhvervsforum holdt nytårskur. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pulsen på erhvervslivet: Det går faktisk godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pulsen på erhvervslivet: Det går faktisk godt
Lejre - 10. januar 2019 kl. 10:04
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus onsdag formiddag under Lejre Erhvervsforums nytårskur i Café Noova på Søtorvet i Hvalsø, hvor formanden Johan Scheel fortalte, at forummet i 2019 sætter fokus på erhvervslivet i Lejres 49 landsbyer. Det skriver DAGBLADET Roskilde om torsdag.

Stemningen var opløftet og der blev klappet, skålet og hyldet nyudnævnte gazeller.

Formanden for Lejre Erhvervsforum, Johan Scheel nævnte, at forummet har valgt at sætte fokus på erhvervslivet i Lejres 49 landsbyer i 2019. En erhvervsmesse planlægges på Skoemagerkroen den 7. marts, og der er Fredagsbar i Spor 3 i Lejre by den første fredag i hver måned.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) fremhævede, at der er vækst hos virksomheder med hjemstavn i Lejre Kommune. Det går faktisk rigtigt godt for erhvervet i Lejre, hvor mange virksomheder vækster i omsætning og antal arbejdspladser. Og mange virksomheder vil gerne etablere sig i Lejre, sagde borgmesteren.

Formanden for erhvervs- og turismeudvalget, Grethe Saabye (K) kom ind på, at det går fremad mht. bredbåndsdækningen og mobilforbindelserne i Lejre, som ellers er en af de kommuner i landet, hvor forbindelserne har været ringest. Men der er stadig et stykke vej til målet på 100 procents tilfredsstillende dækning.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk