14. august 2020
Vinterbadning i Avnsø bliver et møde med vand, ild, kulde og mørke - en oplevelse fuld af sansemættede indtryk. Privatfoto
Vinterbadning i Avnsø bliver et møde med vand, ild, kulde og mørke - en oplevelse fuld af sansemættede indtryk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv vinterbadning i sø i mørket ude i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv vinterbadning i sø i mørket ude i skoven
Lejre - 18. november 2019 kl. 08:41
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En nyskabelse - vinterbadning i Avnsø i Bidstrupskovene - finder sted de fire adventssøndage. Har man lyst til denne helt specielle oplevelse, sker det kl. 16-17.30. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Man mødes på p-pladsen på Ny Tjørnehusvej (på vejskiltet står kun Tjørnehusvej, efter Vævestuen og kør til venstre). Efter at have lagt mobiler og lommelygter væk, går deltagerne med flagermuslygter igennem skoven til Avnsø.

Ved søen er der tændt bål, og deltagerne får et perspektiv på vinterbadning og guidelines, som arrangøren Jesper Michelsen synes giver den bedste oplevelse. Man bader i hold af fire.

Og får sparring undervejs og guide til at kunne kontrollere sin vejrtrækning og de sansemæssige indtryk. »Men oplevelsen er helt din egen, og mødet mellem vand, ild, mørke, kulde og måske frygt er din« hedder det i indbydelsen.

Prisen er 200 kr. pr person. Tilmelding på Facebook »Vinter Mørkebadning i Avnsø«.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk