16. januar 2019
Denne oversigt viser, hvordan antallet af anmeldelser om rotter er steget de seneste år i Lejre. Sidste år var der over 1600 anmeldelser. Lejre Kommunes materiale
gallery icon

Se billedserie

Denne oversigt viser, hvordan antallet af anmeldelser om rotter er steget de seneste år i Lejre. Sidste år var der over 1600 anmeldelser. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Private kan bekæmpe rotter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Private kan bekæmpe rotter
Lejre - 09. august 2018 kl. 14:16
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny handleplan fra Lejre Kommune skal styrke bekæmpelsen af rotter, og fra årsskiftet kan man også henvende sig i weekender, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Handleplanen indebærer, at kommunen vil reagere hurtigere på en anmeldelse om rotter. Endda samme dag - dette gælder for rotter i beboelsen, institutioner og for fødevarevirksomheder. Fra årsskiftet vil dette også gælde for weekender, søn- og helligdage, dog kun i tidsrummet klokken 10-14.

Kommunen reagerer desuden senest tre hverdage efter en anmeldelse; dette gælder for alle øvrige anmeldelser om rotter end ovennævnte.

Rottebekæmpelsen skal udføres af faglige kompetente rottebekæmpere, og det indgår i handleplanen, at rottebekæmperen skal forsøge at finde årsagen eller årsager til, at der er rotter til stede.

Handleplanen lægger også op til at tillade privat rottebekæmpelse i Lejre Kommune. I handleplanen kan man læse om en række forhold, som skal overholdes, når man selv bekæmper rotterne. Der er fortsat en pligt til at anmelde al forekomst af rotter.

Se også DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk