30. juli 2021
De menige medlemmer af fagudvalgene får mere udbetalt efter årsskiftet, på bekostning af formændene for udvalgene. Foto: Agnete Vistar
De menige medlemmer af fagudvalgene får mere udbetalt efter årsskiftet, på bekostning af formændene for udvalgene. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere skærer ned på antal af udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere skærer ned på antal af udvalg
Lejre - 16. juni 2021 kl. 06:49
Af Agnete Vistar

To af Lejre Kommunes seks politiske fagudvalg er på vej til at forsvinde i Lejres politiske liv. Og samtidigt vil der ske en reduktion i vederlag til formændene for udvalgene, som kort fortalt flyttes mere over til de menige medlemmer af udvalgene.

De to udvalg, som forsvinder som selvstændige stående fagudvalg, er Udvalg for Job & Arbejdsmarked og Udvalg for Erhverv og Turisme. Det betyder dog ikke, at de forsvinder ud i den blå luft - deres områder indoptages i tre andre udvalg, som således dækker bredere.

Job og arbejdsmarked bliver en del af det nuværende social, sundheds og ældreudvalg, der ændrer navn til Udvalget for Social, Sundhed, Job & Arbejdsmarked. En lang titel.

Erhvervs- og turismeudvalgets funktioner deles ud på hvert sit udvalg, så erhvervs-delen indoptages i Økonomiudvalget, mens turismen kommer til at høre under det nuværende fritids- og kulturudvalg, der får titlen Udvalget for Kultur, Fritid & Turisme.

Fagudvalgene for henholdsvis Børn & Ungdom samt for Teknik & Miljø fortsætter med samme områder som nu.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk