22. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet om kvinden i den røde Porsche: Nye spor kan pege mod Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet om kvinden i den røde Porsche: Nye spor kan pege mod Nordsjælland
Lejre - 22. januar 2019 kl. 12:47
Af Christina Ledertoug

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder fortsat på at få identificeret den kvinde, der onsdag i sidste uge i en rød Porsche kørte en 12-årig pige ned på Elverdamsvej i Biltris, samt den mand, som kvinden stak af sammen med.

arrow Læs også: Kvinden i den røde Porsche mødte endnu engang ikke op

Det oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til sn.dk.

Noget af det politiet nu ved med sikkerhed det er, at den røde Porsche blev stjålet i forbindelse med et indbrud i et hus den 10. december 2018 i Liseleje-området. Under indbruddet blev der også stjålet andre effekter fra huset.

- Det, at det nu viser sig, at Porschen er stjålet fra Liseleje, og at nummerpladerne på bilen stammer fra en VW Golf, der blev stjålet fra Ølsted, samt det faktum, at manden og kvinden kørte mod nord fra uheldsstedet giver os en indikation af, at sporene kan pege mod Nordsjælland, siger Martin Bjerregaard til sn.dk.

Nordsjællandsområdet er derfor interessant for politiet, der meget gerne hører fra borgere, der kan have set eller hørt noget.

- Vi har også undersøgt for DNA-spor i den røde Porsche, men resultaterne af disse undersøgelser er endnu ikke klar, siger Martin Bjerregaard.

Han oplyser, at politiet endnu ikke har anholdt eller sigtet nogen, men mediernes dækning af sagen har givet politiet en del interessante tip, som der arbejdes vídere med.

Det drejer sig blandt andet om vidner, der har set hendelseseforløbet før, under og efter påkørslen, samt vidner der er kommet med tip, der går på kvinden og manden.

- Vi har fået nogle antydninger af personer, men det er dog noget upræcist, og vi er derfor i gang med at gennemgå disse tip, siger Martin Bjerregaard.

Et vidne har blandt andet fortalt politiet at han med sikkerhed hørte manden og kvinden tale dansk. Dette er interessant, da nogle vidner har beskrevet, at den sorte VW Golf, som parret flygtede i, havde monteret tyskenummerplader på bilen.

- Vidnet mener med sikkerhed, at han hørte de to tale dansk sammen, så hvordan det hænger sammen med mulige tyske nummerplader, er vi i gang med at undersøge. Men den sorte flugt bil har vi endnu ikke lokaliseret, siger Martin Bjerregaard.

En alvorlig sag at flygte

Politiet ser med alvor på sagen og vil fortsat meget gerne høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114.

- Det er jo en alvorlig sag, når man kører en 12-årig pige ned for derefter at flygte fra stedet og overlade det til andre at hjælpe den lille pige, siger Martin Bjerregaard.

Efter uheldet kom kvinden ud af bilen tydeligt chokere med et mindre kæledyr i armene. Bag ved Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand.

Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at kvinden opfyldte de forpligtelser, det ifølge færdselslovens regler er pålagt en part i et færdselsuheld. Porschen blev efterladt på stedet.

Der var flere andre bilister, der havde overværet uheldet, som blev på stedet og hjalp den tilskadekomne pige.

Hun havde brækket benet og havde slået hovedet, og hun blev kørt til sygehuset til behandling.

Pigen, der kommer fra Jægerspris skulle ikke have pådraget sig yderligere alvorlige skader udover det brækkede ben.

De to flygtende beskrives som:
A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Spids næse., Medbragte: En kat eller hund i favnen.

B: Mand, 40-45 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Yderligere kendetegn: Tynd håret., Iført: Sort bomber jakke.

arrow Kvinden i den røde Porsche for retten igen
03. maj 2021 kl. 05:11 Opdateret: kl. 05:35
arrow »Porsche-kvinden« fængslet
14. november 2019 kl. 04:21 Opdateret: kl. 13:24
arrow Kvinden i den røde Porsche dømt
07. november 2019 kl. 12:13 Opdateret: kl. 13:05
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk