16. oktober 2018
Politiet  har iværksat en massiv eftersøgning efter tre mænd, som sent fredag begik et groft hjemmerøveri mod et ældre ægtepar. Arkivfoto
Politiet har iværksat en massiv eftersøgning efter tre mænd, som sent fredag begik et groft hjemmerøveri mod et ældre ægtepar. Arkivfoto
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pensionist-ægtepar udsat for groft hjemmerøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionist-ægtepar udsat for groft hjemmerøveri
Lejre - 04. november 2017 kl. 13:52
Af Søren Arildsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et pensionist-ægtepar på 84 og 75 år blev sent fredag udsat for et groft hjemmerøveri. Tre mænd brød ind i ægteparrets hjem i Kirke Såby, vor de truede sig til familiens dankort. En af gerningsmændene kørte herefter til Hvalsø, hvor han forsøgte at hæve penge på dankortet, mens de øvrige to gerningsmænd blev på gerningsstedet. Det oplyser Midt og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Rumænske indbrudsspecialister er dømt i stor sjællandsk sag

Under røveriet ankom to SOSU-assistenter Lejre Kommunes hjemmepleje til stedet for at udføre en plejeopgave. De to SOSU-assistenter blev pacificeret indtil gerningsmændene forlod stedet omkring kl. 0310.
Både ægteparret og de to SOSU-assistenter er sluppet med moderate fysiske skader, men er naturligvis dybt berørte efter hændelsen.

Politiet har iværksæt at massiv efterforskning.

De tre gerningsmænd beskrives som:
A: Mand, mellemøstligt af udseende (brun i huden), 16-18 år, 175-180 cm, spinkel kropsbygning, sort kort hår, iført sort dunjakke. Talte slavisk sprog.

B: Mand, mellemøstlig af udseende (lys i huden), 20-25 år, 180-185 cm, almindelig kropsbygning, sort kort hår, iført sort jakke og mørke bukser. Talte dansk med accent.

C: Mand, mellemøstlig af udseende (brun i huden), 20-25 år, ca. 170 cm, kraftig kropsbygning, sort kort hår, iført beige/lys jakke med hætte, sort tørklæde for ansigtet og sorte handsker. Talte dansk med accent.

Politiet betegner røveriet som værende meget groft, og beder i den anledning beboere og andre, der måtte have set noget mistænkeligt i området, om at rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Politiet er særligt interesseret i at høre fra personer, der i tidsrummet mellem kl. 2300 og 0330 måtte have set mistænkelige/fremmede personer og køretøjer i området omkring Egevej, Magnolievej og Lindevej i Kirke Såby.

Ligeledes er politiet interesseret i at høre fra borgere, der måtte have gjort observationer omkring Nordeas hæveautomat på Skolevej i Hvalsø i tidsrummet omkring kl. 0156, ligesom vi naturligvis også gerne hører fra borgere, der har set noget på ruten fra Kirke Såby til Hvalsø – en strækning på ca. 6 km.

Politiet er i tæt dialog med Lejre Kommunes hjemmepleje, der har iværksat de nødvendige foranstaltninger i forhold til øvrige plejekrævende ældre i området.

arrow Mistanke vokser: Gruppe kan stå bag 27 hjemmerøverier
12. januar 2018 kl. 08:51 Opdateret: kl. 08:52
arrow Voldsomt hjemmerøveri: Ægtepar udsat for slag og spark
17. november 2017 kl. 01:20 Opdateret: kl. 01:22
arrow Fem personer mistænkt for 16 hjemmerøverier anholdt
13. november 2017 kl. 11:54 Opdateret: kl. 12:52

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk