19. maj 2019
Ved ét af Lejre VandSports tre stand-up paddle arrangementer i sommer kom der masser af mennesker til Herslev Strand. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Ved ét af Lejre VandSports tre stand-up paddle arrangementer i sommer kom der masser af mennesker til Herslev Strand. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pengegave baner vejen for masser af vandsport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pengegave baner vejen for masser af vandsport
Lejre - 07. november 2018 kl. 11:36
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre VandSport modtager 875.000 kr. i støtte fra Nordea-fonden til at udbrede vandaktiviteter i Roskilde Fjord. Det var det beløb, som foreningen, der blev stiftet i juni i år, havde søgt om. Og glæden er naturligvis stor hos gruppen af ildsjæle, der har stiftet Lejre VandSport, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

arrow Læs også: Kystpuljemidler til surferne på Langebro

- Støtten fra Nordea-Fonden er jo altafgørende for, at vi kan gøre det, vi går og drømmer om at sætte i værk. Ellers skulle vi ud og skrue ambitions-niveauet ned og søge kommunale puljer og andre fonde. Nu er ideen at etablere et sted, hvor man kan dyrke fem-ti forskellige vandsports-aktiviteter, siger formanden for Lejre VandSport, Michael Lindberg til DAGBLADET Roskilde.

Projektet »SUP VIKINGS - aktiv ved, på og i vandet« har været på tegnebrættet siden december 2017, med base ved Herslev Strand. Blandt aktiviteterne, som foreningen gerne vil løbe i gang, er stand-up paddle, »beach life« - dvs. liv ved stranden, kystfiskeri, åben-vand svømning, vinterbadning og UV-jagt, som er undervandsjagt med harpun.

Ikke mindst stand-up paddle og UV-jagt er aktiviteter, som får stadig større medvind. Stand-up paddle går sin sejrsgang over hele verden. Lejre VandSport havde tre stand-up paddle arrangementer i sommer, og de blev kæmpe succeser med stor tilstrømning af mennesker i alle aldre. Det tredje arrangement havde over 100 deltagere.

Og UV-sport, som foretages med våddragt, dykkerbriller og harpun, er også en sport i fremgang.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

arrow Nordea-penge til badebro ved Løserup Strand
07. november 2018 kl. 08:47 Opdateret: kl. 08:47
arrow Så er der penge til et havnebad
07. november 2018 kl. 07:09 Opdateret: kl. 15:43
arrow 117.000 kroner så familier kan lære at svømme i Øresund
07. november 2018 kl. 06:32 Opdateret: kl. 14:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk