24. juni 2021
Genrefoto: Kenn Thomsen
Genrefoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påvirket bilist fik beslaglagt lånt bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påvirket bilist fik beslaglagt lånt bil
Lejre - 07. juni 2021 kl. 14:30
Af Ea Lykke Schausen

Efter gentagne gange at have standset den samme 50-årige mand uden kørekort i den samme lånte bil, fandt politiet i weekenden grundlag for at konfiskere den lånte bil. Det fremgår af et uddrag af døgnrapporten.

Klokken 14.58 søndag standsede en patrulje den 50-årige mand ved et rutinetjek, da manden kørte af Holbækmotorvejen ved motorvejsafkørslen ved Ordrup.

Den 50-årige mand, der har bopæl i Jægerspris, var påvirket af hash og havde intet gyldigt kørekort. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel såvel som kørsel uden førerret.

Da patruljen kunne slå op, at manden gentagne gange de sidste tre år var blevet standset i den samme lånte bil uden at have retten til at køre bil, beslaglagde de bilen med henblik på konfiskation. Bilejeren blev orienteret om sagen og accepterede beslaglæggelsen.

Den 50-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Det vil senere blive afgjort ved retten, om bilen kan endeligt konfiskeres, når straffesagen skal afgøres.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk