20. januar 2019
Tina Mandrup, der opnåede et godt personligt valg ved kommunalvalget i november 2017, har allerede formået at markere sig med en profil i Lejres kommunalbestyrelse. Arkivfoto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Tina Mandrup, der opnåede et godt personligt valg ved kommunalvalget i november 2017, har allerede formået at markere sig med en profil i Lejres kommunalbestyrelse. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På vej mod kampvalg i Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På vej mod kampvalg i Venstre
Lejre - 15. maj 2018 kl. 09:26
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tina Mandrup stiller op til valget som Venstre i Lejres spidskandidat ved opstillingsmødet den 30. maj i Karleby Forsamlingshus. Dermed er der mindst to kandidater på banen til posten som borgmesterkandidat. I forvejen har Erik Holst meldt sig som kandidat, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Én af de to kandidater kan blive Venstres næste spidskandidat til borgmesterposten om fire år, og dermed bliver der kampvalg. På nuværende tidspunkt vides ikke, om endnu en kandidat melder sig i opløbet.

Partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget sidste år, Line Holm Jacobsen, meddelte allerede i januar, at hun ikke genopstiller som Venstres borgmesterkandidat om fire år.

- Vi har lagt valget af den fremtidige spidskandidat demokratisk op til medlemmerne, forklarer vælgerforeningens formand, Lars Kimer Mortensen.

- Bestyrelsen går ikke ud og anbefaler en kandidat. Jeg har kunnet se og høre blandt medlemmerne, at de har været noget skuffede over den måde, det tidligere er foregået på. Og det er medlemmerne, der bestemmer, understreger han.

Tina Mandrup har indgående viden om børn og skoleudvikling, og hun har en solid baggrund som leder. Hun er skoleleder på Kalundborgs største skole, Skolen på Herredsåsen; er tidligere skoleleder på Sct. Nicolai Skole i Køge og har også taget diplomuddannelse i ledelse. Hun sidder i økonomiudvalget i Lejres kommunalbestyrelse.

Erik Holst er nyvalgt til Lejres kommunalbestyrelse og har tidligere siddet i Roskilde Amtsråd i ni år. De seneste 12 år har han prioriteret familien, som bl.a. indeholdt en handicappet søn. Sønnen var inspiration til, at Erik Holst og hans kone Mette i 2007 startede en privat specialskole for handicappede, Specialskolen Bramsnæsvig. Han er siden blevet økologisk landmand.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk