20. oktober 2020
Lene Kierkegaard (th.) fra Vester Såby planlægger at starte produktion af æblecider med sin mand Anders. Det fik hun en snak med borgmesteren om. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Lene Kierkegaard (th.) fra Vester Såby planlægger at starte produktion af æblecider med sin mand Anders. Det fik hun en snak med borgmesteren om. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På roadtrip til ny landsby: Trafik og æblecider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På roadtrip til ny landsby: Trafik og æblecider
Lejre - 23. september 2020 kl. 11:51
Af Agnete Vistar

Landsbyen Vester Såby fik besøg af Vores Sted-vognen og borgmester Carsten Rasmussen (S) tirsdag eftermiddag, og såvel bylavet som en række andre borgere kom med forslag og fik en dialog med borgmesteren.

Og trafikken er et emne, der kommer op, hver eneste gang Vores Sted-vognen med borgmester Carsten Rasmussen (S) gør holdt i én af Lejres mange landsbyer.

Flere af beboerne fra Vester Såby, der kiggede forbi, gjorde opmærksom på, at der bliver kørt for stærkt på Åkandevej og ikke mindst på Blakledsvej, der skærer byen igennem i to halvdele - med parcelhuskvarteret mod vest og den gamle bydel mod øst.

Skolevejen mod Kirke Såby er usikker, fortalte en mor. Hun foreslog, at der kommer et lysreguleret kryds i Blakledsvej-Åkandevej krydset.

Og Vester Såby Bylaug, som kiggede ind til et møde med borgmesteren tidligere på dagen, bekymrede sig over, at Nellikevej - den direkte vej til Kirke Såby - også bliver stadig mere trafikeret.

Bylavs-folkene har flere ideer og foreslår blandt andet, at græsarealet, hvor Vores Sted-vognen holdt i fire timer i går, sås til med vilde blomster. Alle tiders ide, svarede Carsten Rasmussen. Det kunne blive flot og er i tråd med Lejre Kommunes grønne profil.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk