10. december 2019
Roskilde Rideklub starter efterårssæsonen i Bjergskoven mellem Hvalsø og Kirke Saaby. Foto: Karen Ramlau
Roskilde Rideklub starter efterårssæsonen i Bjergskoven mellem Hvalsø og Kirke Saaby. Foto: Karen Ramlau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På jagtridning i Bjergskoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På jagtridning i Bjergskoven
Lejre - 14. august 2019 kl. 09:39
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 18. august starter Roskilde Rideklub deres efterårssæson med en jagtridning i Bjergskoven.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

På Skullerupholm Herregård mødes Roskilde Rideklub søndag den 18. august. Her begynder de nemlig efterårssæsonen men en let jagt, der skydes igang klokken 10.00.

Opvarmningen foregår hen over markerne, indtil rytterne når frem til Bjergskoven. Her har jagtlægger Per Jørgensen og jagtudvalget tilrettelagt en rute, der veksler mellem springning af omkring 25 forhindringer og ridning op og nedad de mange bakker, der præger Bjergskovens kuperede terræn.

- For rytterne er det altid spændende at ride i terræn, som er ukendt for de fleste deltagere. Per Jørgensen, der kender skoven ud og ind, udnytter altid terrænet på bedste måde, så jagtfeltet får en god oplevelse, skriver Mogens Lerbech Jensen i en pressemeddelelse.

I alt varer turen varer knapt to timer, men ønsker rytterne en hyggelig skovtur, kan man ride bagerst i feltet og kun springe de forhindringer, man har lyst til under bagmasterens ledelse.

Der er gode muligheder for tilskuere at komme rundt i Bjergskoven og se rytterne springe, idet tilskuerne kører rundt i skoven i bil - kun med firehjulstrækkere - under ledelse af jagtudvalgsformanden med stop flere steder undervejs.

- Så på søndag den 18. august er der mulighed for ryttere, tilskuere og andre interesserede at få en spændende tur i Bjergskoven, skrives der i pressemeddelelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk