26. september 2020
Det var Hvalsø Apotek ved Charlotte Wiberg, der modtog Lejre Kommunes Handicappris 2019. Det skete ved en reception i Domus Felix. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Det var Hvalsø Apotek ved Charlotte Wiberg, der modtog Lejre Kommunes Handicappris 2019. Det skete ved en reception i Domus Felix. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overrasket vinder af Handicapprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overrasket vinder af Handicapprisen
Lejre - 07. oktober 2019 kl. 08:15
Af Daniel Sennek

I Lejres kulturhus, Domus Felix, blev Hvalsø Apotek ved Charlotte Wiberg lørdag overrakt Lejre Kommunes Handicappris 2019. Anerkendelsen tilfalder apoteket og Charlotte Wiberg for det enorme arbejde, som der er blevet gjort på apoteket, for at gøre det mere tilgængeligt for folk med en funktionsnedsættelse.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Prisen blev overrakt ved en stor reception i Domus Felix, der samtidig indviede deres nye faciliteter for at gøre Domus Felix mere tilgængeligt, hvilket gik hånd i hanke med, hvad Hvvalsø Apotek har formået.

- Vi er meget glade for det store arbejde, som Hvalsø Apotek har lagt i deres tanke om, at det skulle være mere tilgængeligt for os, der har funktionsnedstættelse. Det betyder enormt meget, for det betyder at alle nu kan føle sig inkludere, siger Jan Andersen, der er formand for Lejre Kommunes Handicapråd.

- Vi er super stolte og meget glade for, at der er nogle, der har opdaget vores store arbejde og indstillet os til prisen. Men det kommer lidt bag på mig, at vi vinder i år. Vi var også indstillet sidste år, men vandt ikke, så vi troede ikke på det i år. Det er selvfølgelig en stor anerkendelse at få prise, så jeg er også stolt og glad på alle mine medarbejderes vegne, siger Charlotte Wiberg, der er indehaver af Hvalsø Apotek.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk