29. maj 2020
Især de første par timer var der tryk på med masser af mennesker, der cirkulerede mellem de 14 stande. Billedet er taget tidligt eftermiddag. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Især de første par timer var der tryk på med masser af mennesker, der cirkulerede mellem de 14 stande. Billedet er taget tidligt eftermiddag. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over 1800 mennesker kom til stort loppemarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 1800 mennesker kom til stort loppemarked
Lejre - 20. oktober 2019 kl. 07:53
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdagens store loppemarked i Hvalsøhallerne - nr. 2 af slagsen - blev en forrygende succes med masser af handel. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Da der var knap to timer tilbage af Hvalsø IF's store loppemarked i lørdags i Hvalsøhallerne, havde 1760 mennesker betalt for at komme ind ved indgangen. I alt 140 stande fyldte begge de to store haller.

Bag arrangementet står en arbejdsgruppe, som består af fire ildsjæle: Henriette og Jan Christensen, Poul Ricard Christensen og Poul Tøjmand. De har lagt stor energi i foretagendet, og primus motor i arbejdet, Henriette Christensen fortæller, at gruppen allerede har booket hallerne næste år. Det sker den 17. oktober, og flere stadeholdere har skyndt sig at reservere plads til en stand.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde manda.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk