22. august 2019
Projektet Fjordlandet Outdoor omfatter otte ture om måneden i Nationalpark Skjoldungernes Land. Arkivfoto: Søren K. Sørensen
Projektet Fjordlandet Outdoor omfatter otte ture om måneden i Nationalpark Skjoldungernes Land. Arkivfoto: Søren K. Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Outdoor-folk med store planer om oplevelser i nationalparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Outdoor-folk med store planer om oplevelser i nationalparken
Lejre - 14. februar 2019 kl. 12:37
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire gutter med firmaer, der specialiserer sig i frilufts-aktiviteter, har fået 83.000 kroner til deres projekt Fjordlandet Outdoor, og til at løbe deres nye forening, Foreningen Fjordlandets Friluftsliv i gang. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

To projekter i Lejre er blevet udvalgt i den nyeste runde af uddeling af LAG-midler. I alt ni ud af 27 ansøgere får støtte af LAG Midt-Nordvestsjælland til aktiviteter, og blandt dem er projektet Fjordlandet Outdoor.

- Vi er inspireret af Ebeltoft Outdoors; en lille virksomhed, der laver mange oplevelser ude i Nationalpark Mols Bjerge. Vi er blevet partner med Nationalpark Skjoldungernes Land - de ønsker jo, at der sker ting ude i nationalparken. De har et accellerator-program, som indebærer, at man kan forfølge sine ideer og få dem gjort skarpe og salgbare. Hensigten er, at vi skal lave oplevelser, fortæller Lars Brøchner Møller.

Foreningen Fjordlandets Friluftsliv består af tovholder Lars Brøchner Møller, der har firmaet Roskilde Kajakpolo & SUP Surfing; Birger Elmedal, der har firmaet Kajakmanden.dk; Henrik Stricker, der har firmaet mtb-event.dk, samt Erik Gregersen, der har firmaet sagensnatur.dk.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk