17. oktober 2018
Over 1500 mennesker kom til det store årlige loppemarked i Ostedhallen - det syvende af slagsen. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Over 1500 mennesker kom til det store årlige loppemarked i Ostedhallen - det syvende af slagsen. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Osted-lopper: 20.000 kroner til ungdomsarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Osted-lopper: 20.000 kroner til ungdomsarbejdet
Lejre - 02. oktober 2017 kl. 10:41
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den syvende udgave af det store årlige Osted IF loppemarked blev en forrygende succes lørdag med over 1500 gæster og et godt overskud til sportens ungdomsarbejde, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Markedet er blevet en Osted-begivenhed, der efterhånden trækker kunder fra hele Sjælland. Alene den første halve time var der over 500 gæster, og de blev ved med at strømme til hallen, der som altid var fyldt til bristepunktet med 104 stande.

Det var Lone Ipsen, der de første år kørte loppemarkedet i gang i Osted IF regi, og nu er det Osted IF's hovedafdeling, der i samarbejde med billard-foreningen arrangerer dagen.

- Vi er kun seks frivillige til at arrangere. Vi har jo efterhånden fået opbygget en drejebog, så vi ved nøjagtigt, hvad vi skal gøre, forklarer markedets primus motor, Christian Fjeldsted Andersen.

- På grund af de store skilte, vi har stående ved Hovedvejen, kommer der rigtigt mange, der pendler fra og til Roskilde, ofte langvejs fra. Det viser vores tidligere undersøgelser. Med 104 stande, der hver giver 125 kroner for at være her, og en entré-indtægt på 10 kroner, får vi en indtægt på ca. 20.000 kroner, der fordeles til vores ungdomsarbejde - halvdelen til billardklubben, og resten fordeles til de øvrige ungdomsafdelinger, fortæller Christian Fjeldsted Andersen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk