21. maj 2019
BBQ Team Smoke Them All jubler, da de får at vide, de har vundet en kategori. Foto: Sonnie Ise
gallery icon

Se billedserie

BBQ Team Smoke Them All jubler, da de får at vide, de har vundet en kategori. Foto: Sonnie Ise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Osted grill-mestre opnåede 3. plads ved EM i grill

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Osted grill-mestre opnåede 3. plads ved EM i grill
Lejre - 14. juni 2018 kl. 09:23
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kendte grillmesterhold fra Osted, BBQ Smoke Them All blev Europas tredjebedste hold i weekenden i Sverige. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Osted er hjemsted for tovholderen på holdet BBQ Smoke Them All, Mikkel Døpke-Lund, og Dennis Olsen. Holdet var sidste års danske mestre og har opnået et utal af store priser for deres grill-kunst i Europa, ja i verden. Også andre danske hold klarede sig godt ved EM i Bröstarp i Sverige, hvor i alt 38 entusiastiske hold deltog.

- Det var en meget hektisk weekend, men vi har rutine og erfaring. Blandt andet laver vi research inden, så vi ved, hvilke smage, dommerne forventes at kunne lide, og hvordan tingene skal serveres. Der var dommere fra Holland, Tyskland, Danmark og Sverige. Vi havde et forrygende stævne, fortæller en glad Mikkel Døpke-Lund til DAGBLADET Roskilde.

Inden det danske hold modtog hæder, skulle det igennem 10 udfordrende grill-kategorier. Og BBQ Team Smoke It All tog 1. plads i pork shoulder kategorien, samt en fornem 2.plads i dessert.

Smoke Them All er i ilden igen ved DM i Grill 2018 (grilldm.dk), som afholdes den 30. juni og 1. juli i Aabenraa. Her skal de kæmpe om bl.a. adgangsbilletten til næste års VM i Grill.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk