4. juni 2020
Dorthe Guldager ved receptionen i februar 2018 i OptiHorse i Osted. Nu flytter hun butikken til Roskilde. Arkivfoto: Agnete Vistar
Dorthe Guldager ved receptionen i februar 2018 i OptiHorse i Osted. Nu flytter hun butikken til Roskilde. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OptiHorse butikken flytter fra Osted til Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OptiHorse butikken flytter fra Osted til Roskilde
Lejre - 23. oktober 2019 kl. 20:07
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den store butik med hesteudstyr i det sydlige Osted, OptiHorse, flytter nu til Roskilde. Lørdag den 26. oktober er der sidste åbningsdag i butikken i Osted, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Heste-udstyrsbutikken flytter til Øde Hastrupvej 12, lige uden for Roskilde, og det sker den 1. november, fortæller indehaver Dorthe Guldager.

- Jeg vil gerne tættere på Roskilde, som har et rigtigt stort opland. Jeg har ønsket at få en bedre beliggenhed, og med den nye adresse rykker jeg tættere på det sted, hvor de fleste af mine kunder er. Blot 400 meter fra bygrænsen. Jeg er også selv fra Roskilde, forklarer Dorthe Guldager.

- I Osted har jeg flere kvadratmeter, men hvis jeg skal være helt ærlig, så er det rigtig dyrt at have så stor en butik. Jeg har ikke brug for så meget gulvplads. Der er meget plads mellem det udstyr, jeg har, og det er dyrt med de tomme kvadratmeter. Nu får jeg et spritnyt, renoveret sted med fantastisk god belysning. Jeg får ikke færre varer; tværtimod bliver sortimentet lidt udvidet, siger Dorthe Guldager.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk