21. november 2018
Dorthe Guldager, ny indehaver af den store butik for hesteelskere, OptiHorse i Osted. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Dorthe Guldager, ny indehaver af den store butik for hesteelskere, OptiHorse i Osted. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OptiHorse: En drøm bliver til virkelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OptiHorse: En drøm bliver til virkelighed
Lejre - 08. februar 2018 kl. 09:05
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover er det Dorthe Guldager, der tegner OptiHorse butikken i Osted. Hun har tirsdag holdt reception i forretningen, der sælger udstyr til hestesport på Hovedvejen 233 i det sydlige Osted, og rigtigt mange kom for at møde den nye indehaver, skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

- Stedet ligger rigtig godt. Jeg synes, vi har gode muligheder her. Der gik kun tre uger, fra vi skrev kontrakt, til vi overtog butikken den 1. februar, og vi har så brugt nogle dage på at vende det hele på hovedet og få varer placeret. Vi vil gerne gøre plads til en lidt anden profil, fortæller Dorthe Guldager.

Hun er 45 år og har en bred erfaring bag sig. Gennem en længere årrække arbejdede hun med markering og var kommunikationschef på de store IT-virksomheder KMD og IBM. Siden blev hun selvstændig og har blandt andet undervist på handelsgymnasiet i Roskilde i afsætning.

Samtidigt rider Dorthe Guldagers datter Liva pony på landsplan, og hun er meget involveret i hendes ridning og konkurrencer. Hun er selv gammel hestepige, og i takt med, at datterens ridekarriere udviklede sig, boblede hendes egen interesse for hestesport frem igen, og det er en drøm, der nu bliver til virkelighed med engagementet i OptiHorse.

Til at assistere sig i butikken har hun Trine og Kimbel, der begge har været i branchen i mange år og som er dygtige til at servicere.

Se også DAGBLADET Roskilde torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk