23. juni 2021
Nationalparken Skjoldungernes Land er med på det landsdækkende arrangement »Nat i naturen« Foto: Adam Grønne
Nationalparken Skjoldungernes Land er med på det landsdækkende arrangement »Nat i naturen« Foto: Adam Grønne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev nationalparkens mørke sider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev nationalparkens mørke sider
Lejre - 07. maj 2021 kl. 06:38

Når mørket falder på, åbner en ny verden af oplevelser sig. Tag med ud i nationalparken, når der i weekenden den 7. til 9. maj er "Nat i naturen" med flere arrangementer både fredag og lørdag.

Nat i naturen er et landsdækkende arrangement, hvor en lang række foreninger, naturcentre, museer, naturformidlere, nationalparker, mm. inviterer danskerne udenfor til en nat i det fri sammen med venner og familie.

Den landsdækkende mørkedag er en del af Friluftsrådets projekt "Vores Natur", som gennem det seneste år har organiseret landsdækkende indsatser for at få flere mennesker ud at opleve den danske natur.

I Nationalpark Skjoldungernes Land finder du seks arrangementer - to arrangementer fredag den 7. maj og fire arrangementer lørdag den 8. maj. Blandt de mulige oplevelser er skumringsfortællinger for hele familien og historiefortælling i bålets skær.

Arrangementerne overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og der er et begrænset antal pladser til alle arrangementerne. Derfor er tilmelding nødvendig via nationalparkens hjemmeside, selv om arrangementerne er gratis.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk