22. maj 2019
Jim Kehlet (skoleleder) og Marianne Gregersen (viceskoleleder) er fremover det team, der står fremover i spidsen for Osted Skole. Foto: Lejre Kommune
Jim Kehlet (skoleleder) og Marianne Gregersen (viceskoleleder) er fremover det team, der står fremover i spidsen for Osted Skole. Foto: Lejre Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt lederteam klar på skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt lederteam klar på skole
Lejre - 08. august 2018 kl. 09:39
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Osted Skole mandag slår dørene op efter sommerferien, er det med nye erfarne kræfter i ledelsen: Jim Kehlet og Marianne Gregersen er netop begyndt som henholdsvis skoleleder og viceskoleleder. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

De to kommer med mange års skole- og ledererfaring. Jim Kehlet har arbejdet i folkeskolen i 14 år - de sidste fire i ledelsen på Klostermarksskolen i Roskilde. Marianne Gregersen har siden år 2000 arbejdet på flere skoler i Lejre Kommune. Senest har hun været konstitueret skoleleder på Osted Skole.

De to nye ledere ser frem til at styrke Osted Skole og den rolle, som skolen allerede i dag spiller i lokalsamfundet:

- Vi skal huske at fortælle de gode historier om skolen, så endnu flere forældre aktivt vælger os til. Osted Skole har nogle fantastiske omgivelser, stærke lærer- og pædagogkræfter og muligheden for at blive en endnu vigtigere del af livet i Osted. Samtidig har vi en meget engageret forældrekreds, så vi har alle muligheder for at gøre Osted Skole endnu mere attraktiv og velfungerende. Det løft glæder jeg mig til at skabe i tæt samarbejde med Marianne, vores medarbejdere og skolebestyrelsen, siger Jim Kehlet i en pressemeddelelse.

Se mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk