21. september 2019
Der skal mere fokus på motionshåndbolden, og den 27. april får alle chancen for at deltage i en række sjove discipliner i Kirke Hyllinge Hallen. PR-Foto
Der skal mere fokus på motionshåndbolden, og den 27. april får alle chancen for at deltage i en række sjove discipliner i Kirke Hyllinge Hallen. PR-Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt initiativ: Ja til Håndboldens 5-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt initiativ: Ja til Håndboldens 5-kamp
Lejre - 22. marts 2019 kl. 13:58
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KHKS Håndbold i Kirke Hyllinge sætter fokus på motionshåndbolden og har sagt ja til Håndboldens 5-kamp, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Så hvis man drømmer om de gode gamle dage til håndboldstævner, kan man støve håndboldskoene af og tage sine nuværende eller gamle holdkammerater med til Håndboldens 5-kamp. Det sker lørdag den 27. april i Kirke Hyllinge Hallen.

KHKS Håndbold har i samarbejde med Bevæg dig for livet - håndbold arrangeret Håndboldens 5-kamp, som er en dag uden børn og med dig i fokus.

Håndboldens 5-kamp er et helt nyt initiativ, hvor Kirke Hyllinge Hallen bliver lavet om til en håndboldarena, hvor aktiviteter, god stemning og høj musik vil være at mærke både inde og ude. Harpiksbolde og hårde skub skiftes ud til fordel for bløde bolde og tredje halvleg. Udover en dag fyldt med håndboldaktiviteter og høj puls, vil cafeteriet sørge for mad og drikke til alle deltagere.

Se også DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk