4. august 2020
Lejre Fitness åbner på 1. sal af den nye tilbygning til hallen ved Allerslev Skole. Foto: Daniel Sennek
Lejre Fitness åbner på 1. sal af den nye tilbygning til hallen ved Allerslev Skole. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt fitnesscenter på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt fitnesscenter på vej
Lejre - 29. juli 2019 kl. 11:43
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når den ny tilbygning til hallen ved Allerslev Skole står færdig, så flytter en helt ny forening ind på førstesalen.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

I februar 2020 slår en helt ny forening dørene op til et splinternyt fitnesscenter i Lejre. Fitnesscenteret bliver placeret på førstesalen i den nye tilbygning til hallen ved Allerslev Skole. Foreningen Lejre Fitness havde stiftende generalforsamling den 25. marts 2019. Det er en forening, der arbejder for at få skabt et fitnesscenter på 200 kvadratmeter i den nye tilbygning.

- Vi har mærket en enorm interesse fra lokalsamfundet i, at der skulle etableres et fitnesscenter i Lejre. Den interesse blev ekstra tydelig, da vi havde vores stiftende generalforsamling, hvor mere end 50 mennesker dukkede op, siger Anders Würtz, der er formand i Foreningen Lejre Fitness.

Lejre Fitness har til målsætning at være for alle fra alderen 15 år og opefter. Hvad enten man er utrænet, trænet, førstegangsbesøgende i et fitnesscenter eller erfaren bruger af andre, så er der plads til en i det nye center.

Lige nu er hallen dog stadig en byggeplads, men planen er, at fitnesscenteret kan åbne sine 200 splinternye kvadratmeter på førstesalen i februar 2020. Dermed ikke sagt, at der ingen udfordringer er - for det er fortsat.

- Vi mangler jo alt udstyret - eller pengene til det - fortsat. Så der er lang vej endnu. Vi bliver nødt til at kunne præsentere noget ordentligt udstyr og faciliteter fra starten af, så der kan leveres det, der skal til for at lokke folk hertil. Vi mangler lige nu cirka 800.000 kroner for at planen kan realiseres, som vi vil det. Men hvis folk bakker op, så er det en mulighed, at gøre det attraktivt fra starten, siger Anders Würtz.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk