25. juni 2021
Herthadalen har udvidede åbningstider i restauranten i foråret. Foto: Herthadalen
Herthadalen har udvidede åbningstider i restauranten i foråret. Foto: Herthadalen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye tider i Herthadalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye tider i Herthadalen
Lejre - 08. maj 2021 kl. 07:30

Danmark er ved at genåbne, og for restauranterne landet over betyder det, at de nu igen kan slå dørene op for gæster.

Hos Herthadalen i Lejre, der lever af selskaber, er udsigten til en drift, som de kender den dog forsat lang. Restauranten har derfor måtte omlægge sin drift i trit med de gældende restriktioner.

- Vi er jo, i modsætning til mange andre restauranter, primært et selskabssted. Omkring 80 procent af vores omsætning kommer fra selskaber, og kun de resterende 20 procent kommer fra restauranten. Derfor genåbner Herthadalen heller ikke på helt almindelig vis, fortæller Ida Vig Panvil, kommunikationsansvarlig for Herthadalen.

Som noget nyt kommer stedet til at fokusere mere på restaurantdrivning i foråret og sommeren frem for selskaber, og det betyder også, at Herthadalen kommer til at genåbne med nye åbningstider hen over foråret frem til juni, hvor deres faste sommerrestaurant åbner.

Restauranten har brugt de sidste fire-fem måneder på at gentænke, hvordan de kan styrke konceptet med kærlighed til kvalitet og lokalområdets råvarer.

- Vi har finpudset og tilpasset forårsrestauranten med det udgangspunkt, fortæller Ida Vig Panvil.

Omkring juni måned åbner Herthadalen for deres faste sommerrestaurant med frokost på terrassen alle ugens dage, og indtil da vil Herthadalen hele foråret have udvidede åbningstider.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk