16. januar 2021
Kirsten Comlossy laver allerede kager med sit firma Cake Creations. Nu åbner hun en morgencafé ved stationen. Privatfoto
Kirsten Comlossy laver allerede kager med sit firma Cake Creations. Nu åbner hun en morgencafé ved stationen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny morgencafé åbner med kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny morgencafé åbner med kaffe
Lejre - 27. september 2019 kl. 07:17
Af Agnete Vistar

En ny café åbner i iværksætterhuset Spor 3 ved siden af Lejre Station. Hos »Kaffesporet« kan man komme ind i varmen fra klokken 07.00-09.00 og købe en hurtig espresso drik, god filter kaffe, og lidt godt til ganen på vej til morgentoget, skriver DAGBLADET Roskilde.

Kirsten Comlossy, indehaver af firmaet Cake Creations i Lejre, har arbejdet som barista i et par år, mens hun studerede, og da muligheden for at drive sin egen lille café bød sig, sagde hun straks ja.

Virksomhedens hovedfokus ligger fortsat i at levere skønne kagekreationer, men med åbningen af »Kaffesporet« ser Kirsten Comlossy en unik mulighed for at skabe endnu mere opmærksomhed omkring kagevirksomheden.

- Jeg ser det som en mulighed for at lære folk bedre at kende og være en endnu større del af vores alle sammens Lejre. Jeg håber folk bliver glade for muligheden for at købe en frisk morgen-latte og lidt morgenmad på stationen. Samtidig kan de se at Cake Creations også sælger flotte festkager - så ved de, hvor de kan bestille dem henne, siger Kirsten Comlossy.

»Kaffesporet« åbner tirsdag den 1. oktober.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk