26. februar 2021
Jesper Benzon Jørgsholm afløser Claes Amundsen som Lejre Kommunes presse og kommunikationsansvarlige. Privat
Jesper Benzon Jørgsholm afløser Claes Amundsen som Lejre Kommunes presse og kommunikationsansvarlige. Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny mand står for kommunikationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny mand står for kommunikationen
Lejre - 18. februar 2021 kl. 09:58
Af Agnete Vistar

Jesper Benzon Jørgsholm begynder som Lejre Kommunes nye presse- og kommunikationsansvarlige fra den 1. marts.

Han har mere end ti års erfaring, både som journalist på DR Nyheder og som kommunikatør i en række offentlige institutioner og interesseorganisationer; Miljøstyrelsen, Fødevarestyrelsen og Danske Patienter. Jesper Benzon Jørgsholm har også været presseansvarlig i Danmarks Apotekerforening.

- Jesper har lige den faglige spændvidde og erfaring, vi har brug for, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne i en pressemeddelelse.

- Som presseansvarlig bliver det Jespers opgave at fortsætte og styrke det gode samarbejde, vi har med medierne i Lejre Kommune og omegn. Som kommunikationsansvarlig vil vi blandt andet nyde godt af Jespers erfaring med de sociale medier. Og som kollega og medarbejder får vi med Jesper en udpræget holdspiller. Vi glæder os til samarbejdet! siger kommunaldirektøren.

Udover sin journalistuddannelse har Jesper Benzon Jørgsholm en bachelorgrad i historie og en fortid som spejder. Begge dele regner han med at bringe i spil i sit kommende job:

- Jeg holder meget af at bevæge mig rundt i naturen, ofte med et fortidsminde som mål. Og når jeg er på tur med familien, bliver kone og børn tit mere eller mindre frivilligt slæbt med på ruinjagt. Så jeg ser det som et kæmpe privilegium at komme til at arbejde for en kommune som Lejre, der netop har smuk natur og unik historie som en markant del af sit DNA, siger Jesper Benzon Jørgsholm.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk