7. juli 2020
Politikerne mødes fredag den 1. december klokken 16.15 på rådhuset i Allerslev og konstituerer sig. Arkivfoto: Agnete Vistar
Politikerne mødes fredag den 1. december klokken 16.15 på rådhuset i Allerslev og konstituerer sig. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kommunalbestyrelse skal godt i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kommunalbestyrelse skal godt i gang
Opdateret 28. november 2017 kl. 13:47
Lejre - 28. november 2017 kl. 10:51
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye kommunalbestyrelse skal godt i gang med det politiske lederskab af Lejre Kommune. Derfor har den »gamle« - dvs. den nuværende - kommunalbestyrelse mandag aften vedtaget en plan med intro til IT og praktiske forhold for forløbet, skriver DAGBLADET Roskilde.

Dato og tidspunkt for selve konstitueringen gav dog anledning til en del kontrovers. Men det endte med fredag den 1. december kl. 16.

I øvrigt kan det forventes, at Leif Nielsen fra Socialdemokratiet bliver viceborgmester. De øvrige formandsposter for fagudvalgene er fordelt, som tidligere beskrevet her - tre til SF, én til Radikale og én til Enhedslisten samt én til De Konservative.

Man kan næppe forvente et kup med en anden konstellation end med det flertal, der er aftalt. Det ligger fast. Men der er fortsat interne diskussioner om organiseringen af ét af fagudvalgene.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk